Diensten4jou

diensten4jou.nl

Bellen via mobiel of laptop

Met onze telefonie krijgt u de mogelijkheid om te bellen via uw mobiel of laptop.

Doorschakelen naar mobiel

Schakel door naar uw eigen 06-nummer(s).

Geheel prepaid

Nooit onverwacht (hoge) facturen aan het einde van de maand. Waardeer op zodat u nooit te veel betaald

Voip Telefonie

Wij vinden dat bereikbaarheid & klantenservice een erg belangrijk onderdeel zijn van een onderneming. Wij bieden dan ook Voip Telefonie aan tegen scherpe tarieven.

Goed bereikbaar hoeft niet duur te zijn.

Met uw eigen zakelijke nummer bent u overal bereikbaar, u bent dus niet gebonden aan een vaste locatie. Telefoontjes ontvangen met een app op uw mobiel, doorschakelen naar een 06 nummer of gekoppeld aan een fysieke of cloud PBX centrale. De mogelijkheden zijn enorm.

Zakelijk nummer

Voip/SIP Trunk

Voip/SIP Trunk is een manier om spraak in telecommunicatie via internet te leveren, indien uw bedrijf groei is het uitbreiden van uw voip diensten een stuk gemakkelijker dan bij de analoge lijnen. Er zijn immers geen fysieke lijnen die aangelegd moeten worden en daarom is voip telefonie een stuk goedkoper en sneller op te zetten.

Tarieven

Een 085 nummer is door heel Nederland te gebruiken en is niet gebonden aan een woonplaats wat wel gebruikelijk is voor een normaal regionummer. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een webshop heeft of een bedrijf die online diensten aanbied die geen vaste locatie heeft.

Wij zijn op dit moment druk bezig om onze voip diensten op te zetten, zodra deze werkzaamheden afgerond zijn kunnen wij weer voip voor nieuwe klanten aanbieden.

Maand contract Jaar Contract
085 Telefoonnummer
€ 7,95 p/m
€ 4,95 p/m
Vast Mobiel
Nederland
€ 0,0200
€ 0,0450
Belgie
€ 0,0245
€ 0,1850
diensten4jou.nl | website4jou.nl
Openingstijden
CONTACT
Openingstijden
CONTACT
Alle prijzen zijn excl BTW – Op alle aangeboden diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.