Diensten4jou

diensten4jou.nl

Domein Checker

Alleen beschikbare domeinen worden weergegeven, zit uw extensie er niet bij? laat het ons weten dan voegen wij deze zsm toe aan onze domeinchecker! (Controle domeinextensies: nl, com, eu, be, online, store, org, site, de, net, info

Domeinregistratie

Er gebeurt meer en meer online, steeds meer diensten worden hier aangeboden. Eten bestellen, bestellingen plaatsen voor kleding, boodschappen u kunt het zo gek niet bedenken of het kan wel online. Het wordt daarom steeds lastiger om een pakkende naam te bedenken voor een nieuwe website of bedrijf.

Bedrijfsnamen & Website domeinnamen zijn aan regels gebonden, uw naam mag namelijk niet te veel lijken op die van de buurman die misschien wel het zelfde soort bedrijf heeft. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website van de kvk (nieuwe pagina)

Regels & Wetgeving

Tarieven

Extensie Prijs p/j
.NL
€ 10,95
.COM
€ 19,95
.EU
€ 11,95
.BE
€ 11,95
.ONLINE
€ 41,95
Extensie Prijs p/j
.STORE
€ 59,95
.SITE
€ 32,95
.DE
€ 12,95
.NET
€ 19,95
.INFO
€ 29,95

GRATIS .NL Domein bij een Large hosting pakket

Indien u een andere extensie bij uw hosting pakket wilt dan verrekenen wij het verschil. Indien u kiest voor ons hosting pakket Small of Medium dan dient u een een losse bestelling te plaatsen voor uw gewenste domeinnaam.

diensten4jou.nl | website4jou.nl
Openingstijden
CONTACT
Openingstijden
CONTACT
Alle prijzen zijn excl BTW – Op alle aangeboden diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.